www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

TOP 10


Recuva
Törölt adatok gyors és egyszerű visszaállítására alkalmazható ingyenes szoftver. A Recuva felhasználható tetszőleges adattárolóhoz: merevlemez, digitális kamera, MP3-lejátszó stb. Gyors és kisméretű program hatékony, egyszerű kezeléssel.
Recuva letöltése Letöltés

Team Fortress 2
A Team Fortress 2 egy ingyenes, csapat-alapú, többjátékos, FPS videójáték, amelyet a Valve Corporation fejlesztett ki, a Team Fortress Classic folytatásaként. A The Orange Boxban jelent meg 2007. október 10-én Windowsra és Xbox 360-ra, majd egy hónappal később, november 22-én PlayStation 3-ra is kiadták. 2008-tól kezdve már Steamen lehetett megvásárolni online, vagy boltban a dobozos változatot melyet az Electronic Arts adott ki. 2011. június 24-én teljesen ingyenesé tették a játékot, így mai napig letölthető a Steam játékvásárló platformon.
A játék két csapat körül forog, mindkettőben 9 játszható karakter van, akik különböző játékmódokon harcolnak, játékmódoknak megfelelő pályákon.
Team Fortress 2 letöltése Letöltés

Comodo Free Firewall
A COMODO Firewall egy ingyenes tűzfal, amely otthoni gépeken használható. A tűzfal ellenőrzi a ki- és befele irányuló adatokat, illetve ezeket a szoftvereket és azok komponenseit.
Comodo Free Firewall letöltése Letöltés

AVG
Alapvető számítógépes védelem és internetbiztonság. Az Antivirus egy PC-t szkennel, és a futó szoftver viselkedésével együtt nyomon követi az összes fájlt, hogy megakadályozza a fenyegetések behatolását és semlegesítse a már mélyen beágyazott vírusokat. Az AVG AntiVirus Free garantálja a webes támadások és a veszélyes letöltések elleni védelmet azáltal, hogy megakadályozza a kémprogramok vagy rosszindulatú szoftverek behatolását gyanús weboldalakon vagy más internetes forrásokon keresztül. A szoftver figyelmeztet a vírusfertőzött e-mail mellékletekre, és blokkolja az ilyen e-mailek felhasználói fiókból történő elküldésének lehetőségét. Az AVG AntiVirus Free rendelkezik egy felhőrendszerrel a vírusok észlelésére, amely egy modern tanulási technológiával bővül az új fenyegetések azonosításának javítására. Az AVG AntiVirus Free egy speciális módot is támogat, amely blokkolja a Windows vagy más alkalmazások értesítéseit, ha a felhasználó teljes képernyős módban futtatja a szükséges szoftvert.
AVG letöltése Letöltés

Ring of Elysium
A játék többjátékos módban játszható, külső és belső nézetből. Kezdéskor egy szigeten vagyunk, és kiválaszthatjuk, hogy hol kezdjünk. Miután kiválasztottuk a helyszínt, be kell menni egy házba/épületbe, hogy fegyvereket, sisakokat és páncélokat keressünk a többi játékos megöléséhez. Közben szűkül a terület, ami a játékosok életét fenyegeti. Az győz, aki elmenekül a helikopterrel.
Ring of Elysium letöltése Letöltés

Panda Cloud Antivirus
A Panda Free Antivirus vírusvédelmi szoftver új megközelítést alkalmaz a vírusvédelemben azzal, hogy a hardverigényes keresést, figyelés valamint frissítést nem teljesen a helyi számítógépen, hanem a PandaLabs szerverén végzi el. A Panda Free Antivírus heurisztikus keresést, rootkit, valamint spyware-védelmi komponenseket is tartalmaz, alkalmas az esetlegesen letörölt, tévesen riasztott adatok visszaállítására
Panda Cloud Antivirus letöltése Letöltés

PUBG Lite
A PlayerUnknown’s Battlegrounds (röviden: PUBG) egy többjátékos módú battle royale játék, amelyet Brendan Greene tervezett és a PUBG Corporation fejleszt.
A játék Többjátékos módban játszható. Először egy repülőgépből kiugorva le kell ejtőernyőznünk a szigetre, ahol földetérés után fegyvereket, páncélokat és hátizsákot kell találni, majd meg kell küzdeni a többi játékossal. A szigeten van egy kör, ami még jobban közelebb keríti a játékosokat egymáshoz. A kört egy másik kék kör követi amiben a játékos folyamatosan sebződik, minnél kisebb a kör annál jobban, a kék és a fehér kör között még ártatlan (sértetlen) a játékos. Az győz aki utolsónak marad talpon a szigeten. Emellett vezethetünk autókat, motorokat és hajókat, amikkel utazhatunk egyik helyről a másikra.
PUBG Lite letöltése Letöltés

XnView
Az otthoni felhasználásra ingyenes magyar nyelvű XnView képszerkesztő programmal a felhasználók képeket konvertálhatnak, méretezhetnek - nem csak szélességet, hosszúságot - akár fájlméretet is állíthatnak képeiken. Az Xniew program 44 nyelven érhető el.
Az XnView képszerkesztő program egyszerűen használható, gyors, 400 fájlformátumot képes importálni, több, mint 50 különbözőben képes menteni, egyszerre akár több képet is. Az XnView képszerkesztő programban szerkesztett képeken állíthatóak a színek, kivághatóak, szűrők adhatóak hozzájuk.
XnView letöltése Letöltés

CorsixTH
A CorsixTH egy kórház szimulációs játék, a régi Theme Hospital felújított változata, mely több operációs rendszerre is elkészült. Lényegében egy kórházat kell felépítenünk és gazdaságosan üzemeltetünk, miközben a betegeket úgy ellátjuk, hogy lehetőség szerint minél többen gyógyulva távozzanak és minél kevesebben haljanak meg. Rengeteg féle vizsgálati és gyógykezelő gépet telepíthetünk, illetve a kényelemről is gondoskodnunk kell a várókban padokkal, üdítő automatákkal, zöld növényekkel, stb.
A játékhoz szükség van az eredeti Theme Hospital bizonyos fájljaira!
CorsixTH letöltése Letöltés

Basic Calculator Free
Egyzserű számológép program a főbb műveletekkel. Sajnos a fejlettebb matematikai számításokat nem támogatja, de alapvető számolási feladatokra tökéletes.
Basic Calculator Free letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2021