www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

TOP 10


AVG
Alapvető számítógépes védelem és internetbiztonság. Az Antivirus egy PC-t szkennel, és a futó szoftver viselkedésével együtt nyomon követi az összes fájlt, hogy megakadályozza a fenyegetések behatolását és semlegesítse a már mélyen beágyazott vírusokat. Az AVG AntiVirus Free garantálja a webes támadások és a veszélyes letöltések elleni védelmet azáltal, hogy megakadályozza a kémprogramok vagy rosszindulatú szoftverek behatolását gyanús weboldalakon vagy más internetes forrásokon keresztül. A szoftver figyelmeztet a vírusfertőzött e-mail mellékletekre, és blokkolja az ilyen e-mailek felhasználói fiókból történő elküldésének lehetőségét. Az AVG AntiVirus Free rendelkezik egy felhőrendszerrel a vírusok észlelésére, amely egy modern tanulási technológiával bővül az új fenyegetések azonosításának javítására. Az AVG AntiVirus Free egy speciális módot is támogat, amely blokkolja a Windows vagy más alkalmazások értesítéseit, ha a felhasználó teljes képernyős módban futtatja a szükséges szoftvert.
AVG letöltése Letöltés

Panda Cloud Antivirus
A Panda Free Antivirus vírusvédelmi szoftver új megközelítést alkalmaz a vírusvédelemben azzal, hogy a hardverigényes keresést, figyelés valamint frissítést nem teljesen a helyi számítógépen, hanem a PandaLabs szerverén végzi el. A Panda Free Antivírus heurisztikus keresést, rootkit, valamint spyware-védelmi komponenseket is tartalmaz, alkalmas az esetlegesen letörölt, tévesen riasztott adatok visszaállítására
Panda Cloud Antivirus letöltése Letöltés

IrfanView
Az IrfanView egy népszerű freeware képnéző program, mellyel megjeleníteni, szerkeszteni, és tucatnyi képformátum között konvertálni lehet képfájlokat, ráadásul hang- és videofájlok lejátszására is alkalmas. (a teljes listát lásd itt: [1]). A programnak nincsenek átfogó képkészítő és rajzoló funkciói, mint például a Adobe Photoshopnak vagy a GNU GIMP-nek, inkább egy kisméretű képnézőnek/lejátszónak lett tervezve.
Nevét a készítőjéről, a bosnyák Irfan Škiljanról kapta. Az IrfanView működik az összes modern Microsoft Windows verzióval (Windows 95 és későbbi). Képformátumok tucatjait támogatja, úgymint a BMP, GIF, JPEG, PNG, TIFF, WebP, a nem képformátumok közül a Flash-t, az Ogg Vorbis-t, az MPEG-t, az MP3-at, és még a szövegfájlokat is.
IrfanView letöltése Letöltés

XnView
Az otthoni felhasználásra ingyenes magyar nyelvű XnView képszerkesztő programmal a felhasználók képeket konvertálhatnak, méretezhetnek - nem csak szélességet, hosszúságot - akár fájlméretet is állíthatnak képeiken. Az Xniew program 44 nyelven érhető el.
Az XnView képszerkesztő program egyszerűen használható, gyors, 400 fájlformátumot képes importálni, több, mint 50 különbözőben képes menteni, egyszerre akár több képet is. Az XnView képszerkesztő programban szerkesztett képeken állíthatóak a színek, kivághatóak, szűrők adhatóak hozzájuk.
XnView letöltése Letöltés

Avast Home
Gyors, könnyű, egyszerűen használható. Továbbfejlesztett biztonság a PC-jéhez. Töltse le! A valós idejű védelem és az intelligens fenyegetésészlelés biztonságban tartja PC-jét. Spam védelem. Böngészőtakarító. Home Network Security. Intelligens víruskereső.
Avast Home letöltése Letöltés

Recuva
Törölt adatok gyors és egyszerű visszaállítására alkalmazható ingyenes szoftver. A Recuva felhasználható tetszőleges adattárolóhoz: merevlemez, digitális kamera, MP3-lejátszó stb. Gyors és kisméretű program hatékony, egyszerű kezeléssel.
Recuva letöltése Letöltés

LibreOffice
A LibreOffice nyílt forráskódú, ingyenesen és szabadon - üzleti célra is - felhasználható irodai programcsomag, amely Windows, Macintosh és Linux rendszereken egyaránt használható. Hat alkalmazásból áll: Writer (szövegszerkesztő), Calc (táblázatkezelő), Impress (bemutatókészítő), Draw (rajzoló), Math (képletszerkesztő) és Base (adatbázis-kezelő). A LibreOffice támogatását és dokumentálását felhasználók és fejlesztők elkötelezett közössége végzi. Ehhez a közösséghez bárki csatlakozhat.
LibreOffice letöltése Letöltés

Kaspersky Security Cloud Free
Díjnyertes biztonsági megoldásunk automatikusan blokkolja a veszélyes letöltéseket, illetve automatikusan figyelmeztet a rosszindulatú webhelyekre.
Biztonsági megoldásunk az Ön védelmére lett tervezve – anélkül, hogy Önt hátráltatná. A felhőben tárolt valós idejű adatok felhasználásával a számítógépe védve van a leggyakoribb támadásokkal szemben.
Kaspersky Security Cloud Free letöltése Letöltés

BMW M3 Challenge
Az ingyenes autóversenyben a legmodernebb BMW kocsikat vezethetünk kötött pályákon. A szimulátor egyaránt alkalmas egy-, illetve többjátékos módra a regisztrált felhasználóknak. Külső és belsőnézet, többféle beállítás, 5-25 körös versenyek valamint látványos grafika és élvezetes hangeffektus jellemzi.
BMW M3 Challenge letöltése Letöltés

Team Fortress 2
A Team Fortress 2 egy ingyenes, csapat-alapú, többjátékos, FPS videójáték, amelyet a Valve Corporation fejlesztett ki, a Team Fortress Classic folytatásaként. A The Orange Boxban jelent meg 2007. október 10-én Windowsra és Xbox 360-ra, majd egy hónappal később, november 22-én PlayStation 3-ra is kiadták. 2008-tól kezdve már Steamen lehetett megvásárolni online, vagy boltban a dobozos változatot melyet az Electronic Arts adott ki. 2011. június 24-én teljesen ingyenesé tették a játékot, így mai napig letölthető a Steam játékvásárló platformon.
A játék két csapat körül forog, mindkettőben 9 játszható karakter van, akik különböző játékmódokon harcolnak, játékmódoknak megfelelő pályákon.
Team Fortress 2 letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2020