www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

TOP 10


Google Chrome
A Google-alkalmazásokkal (pl. Gmail, Google Pay és Google Segéd) a Chrome segíthet a hatékonyság fenntartásában és a böngészőben rejlő lehetőségek minél jobb kiaknázásában.
A Chrome keményen dolgozik az online adatvédelem biztosításán. A könnyen használható adatvédelmi beállításokkal a Chrome-ban kedve szerint személyre szabhatja beállításait és böngészési élményét.
A jelszóellenőrzéstől a sötét módon át a Google-címsávig a Chrome funkciói segítenek teendői elvégzésében és az online biztonság megőrzésében.
Google Chrome letöltése Letöltés

Panda Free
Panda Free Antivirus – modern felhő technológiákkal és alapvető funkciókkal rendelkező szoftver, amely megvédi a számítógépet a különböző fenyegetések ellen. Az Antivirus valós idejű adatvédelmet nyújt a legtöbb rosszindulatú program és kémprogram ellen. A Panda Free Antivirus hatékonyan elemzi a szoftver gyanús viselkedését, és figyelemmel kíséri az aktív folyamatokat a gyanús tevékenységre, majd ezután az észlelt fenyegetéseket a karanténra helyezi. A szoftver támogatja a webes szűrési technológiákat, amelyek garantálják az adathalász webhelyek elleni védelmet és blokkolják a rosszindulatú fájlok letöltését az internetről. A Panda Free Antivirus teljes számítógépes vizsgálatot végezhet, szelektíven csak bizonyos mappákat vagy lemezeket ellenőrizhet, és a kritikus területeken fenyegetéseket keres. A szoftver lehetővé teszi az alapértelmezett víruskereső konfigurációjának megváltoztatását a felhasználó személyes igényeinek megfelelően.
Panda Free letöltése Letöltés

AVG Free
AVG AntiVirus Free Windows 7 - Erős vírusirtó, amely védi a rendszert bármilyen vírustámadástól. Ezzel biztosítja a maximális biztonságot az internetes szörfözés során, megakadályozza a rootkitek behatolását, és kiküszöböli a spam elemeket. Az alkalmazásnak széles adatbázisa van, amely automatikus frissítési funkcióval rendelkezik.
A program felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, a fő eszközök kényelmes elhelyezkedése mellett. Az Anti-Virus támogatja az összetevők átfogó elemzésének funkcióját, azonosítja az optimalizálási problémákat és a sérült rendszercsomópontokat.
AVG Free letöltése Letöltés

Opera
Habár az Opera nem olyan népszerű, mint néhány másik böngésző, sok olyan funkciója van, ami miatt kiemelkedik a többi böngésző sorából. A mindenki által elvárt funkciók mellett, mint a lapok és könyvjelzők, az Opera a megnyitott lapok előnézetét is mutatja,ha csak fölévisszük az egeret. Gyorshívó funkciója is van, és a felhasználók által leggyakrabban látogatott lapokról is thumbnailekkel bír. Emellett igen gyors böngésző, olyan minőséggel, amelyet minden felhasználó elvár. Egy másik nagyszerű funkciója az Operának, hogy a keresősáv és a navigációs box ugyanaz. Így egy teljes címet vagy egy keresőkifejezést is beírhatunk - mindenképp célhoz érünk.
De talán a legnagyobb erőssége az Operának abban áll, hogy miként használható a különféle eszközökön, és nem csak az asztali gépeken és laptopokon. KÖnnyedén hazsnálhatjuk okostelefonunkon, tabletünkön, vagy éppen okostévénken vagy set-top boxunkon.Az Opera automatikusan szinkronizálódik mindegyik készülékünkkel, lehetővé téve, hogy egyszerűen váltogassunk közöttük, funkcionális veszteség nélkül. Ezek miatt a nagyszerű funkciók miatt érdemes kipróbálni az Operát.
Opera letöltése Letöltés

IrfanView
Az IrfanView egy népszerű freeware képnéző program, mellyel megjeleníteni, szerkeszteni, és tucatnyi képformátum között konvertálni lehet képfájlokat, ráadásul hang- és videofájlok lejátszására is alkalmas.
IrfanView letöltése Letöltés

Firefox
Több mint 90 nyelven elérhető, és kompatibilis a Windows, Mac és Linux rendszerű gépekkel, a Firefox működik, nem számít hogy használ és hol van. A legjobb élmény érdekében győződjön meg arról, hogy az operációs rendszere naprakész legyen.
A reklámok elvonják a figyelmet, és lassabbá teszik a weboldalak betöltését, miközben a nyomkövetőik minden online mozdulatát követik. A Firefox böngésző automatikusan blokkolja a legtöbb követőt, így nem kell beleásnia magát a biztonsági beállításokba.
Firefox letöltése Letöltés

Viber
A Viber egy eredetileg okostelefonra készített ingyenes VoIP szolgáltatás, a Viber Media Inc. bejegyzett védjegye. Segítségével a felhasználó telefonálhat, üzenetet küldhet és videochatelhet internetkapcsolaton keresztül. A program a felhasználó névjegyzékéből képzi a Viber szolgáltatáson belüli névjegyeket.
Viber letöltése Letöltés

Avira Free Antivirus
Az Avira FREE Antivirus egy gyors, egyszerű, ingyenes letöltésű és megbízható antivírus mindazok számára, akiknek kiemelt fontosságú számítógépük védelme. Az ingyenes vírusirtó program folyamatosan scanneli a számítógépet Trójai vírusok, hoaxok, backdoor programok és más kártékony programkódok után kutatva és észlelésükről figyelmeztetést küld a felhasználónak.
Avira Free Antivirus letöltése Letöltés

XnView Classic
Az XnView egy képszervező és általános célú fájlkezelő, amelyet raszteres képek megtekintésére, konvertálására, rendszerezésére és szerkesztésére, valamint általános célú fájlkezelésre használnak. Beépített hatszögletű ellenőrzési, kötegelt átnevezési és képernyőrögzítő eszközökkel rendelkezik.
XnView Classic letöltése Letöltés

Paint.NET
A Paint.NET olyan ingyenes képszerkesztő, amely a számtalan hagyományos rajzeszköz mellett több különleges rajzszerszámmal rendelkezik Ilyenek a varázspálca, az utómunkálatra használható átszínező ecset vagy a klónbélyeg. A beépített, látványos effektusai segítségével egyszerűvé válik a retusál, amiket tovább bővíthetünk, akárcsak a képformátumok kezelését. További érdekessége a rétegkezelés, a lapolvasók, a digitális fényképezőgépek és rajzpadok kezelése. A letöltendő csomag tartalmazza a szoftver, illetve annak magyarítását, amit a program könyvtárába kell bemásolnunk.
Támogatott grafikai formátumok JPG, BMP, GIF, PNG, TGA, TIFF.
Paint.NET letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2022