www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

Adatvisszaállítás


Disk Drill Data Recovery
Bármikor törölhetsz egy olyan fájlt, amiről csak később bizonyosodik be hogy az pótolhatatlan, Ez ma már természetesen nem akkora probléma, mivel rengeteg úgymond törölt adat helyreállító segédalkalmazás érhető el amivel a véletlenül törölt fájlok visszaszerezhetőek abban az esetben, ha nem íródtak felül a merevlemezen. Ilyen a Disk Drill nevű szoftver is, ami ingyenesen is igénybe vehető, ekkor 2GB adatkorlátozás mellett futtatható. Ez otthoni felhasználás mellett bőséges.
Disk Drill Data Recovery letöltése Letöltés

EaseUS Data Recovery Wizard
Az EaseUS Data Recovery Wizard egy ingyenes adatmentő program Windows rendszerekre.
A EaseUS Data Recovery Wizard programmal a véletlenül törölt fájlok visszaállítása egy igazán egyszerű feladat! A program végig vezeti a felhasználót minden lépésen, ami ahhoz szükséges, hogy vissza tudja szerezni minden elveszett adatát. Az adatmentő programban törölt, formatált vagy elveszett fájlok visszaállítása lehetséges, nem számít hogy milyen típusú adatról van szó. A EaseUS Data Recovery Wizard merevlemezről, pendrive-ról vagy más adathordozóról is képes fájlokat visszaállítani.
Az ingyenes verzió 2GB limitet tartalmaz a visszaállítandó adatok tekintetében!
EaseUS Data Recovery Wizard letöltése Letöltés

Recuva
Törölt adatok gyors és egyszerű visszaállítására alkalmazható ingyenes szoftver. A Recuva felhasználható tetszőleges adattárolóhoz: merevlemez, digitális kamera, MP3-lejátszó stb. Gyors és kisméretű program hatékony, egyszerű kezeléssel. Támogatott formátumok: WMA, OGG, WAV, MOV, MPG, MP4, 3GP, FLV, WMV, AVI, RAR, ZIP.
Recuva letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2022