www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

Tuning


Advanced SystemCare Free
Az alkalmazás segítségével növelheti pc-je teljesítményét a rendszerleíró adatbázis tisztításával, javításával, a felesleges fájlok és kéretlen toolbarok eltávolításával. Megkeresheti és eltávolíthatja számítógépéről a malware, spyware, trójai programokat és egyéb fenyegetéseket is.
Advanced SystemCare Free letöltése Letöltés

CCleaner
A CCleaner (teljes nevén Crap Cleaner) freeware és fizetős verzióban is elérhető program, amely optimalizálja a felhasználó számítógépét és eltávolítja a nem-használt, illetve szükségtelen fájlokat a merevlemezről és számos más támogatott programból, illetve a webböngészőkből például az előzményeket vagy a cookie-kat. Kitisztíthatjuk vele még a lomtárat, a memóriát, a töredezett fájlokat, a naplófájlokat, a fájltöredékeket és még számos más adatot is. A program emellett megkeresi és javítja az olyan hibákat, mint például a nem-használt fájl-kiterjesztések, program-bejegyzések és hiányzó megosztott DLL fájlok a Windows Registry-ben.
CCleaner letöltése Letöltés

Free Windows Tuner
A Free Windows Tiner optimalizálja a rendszert, egy tiszta rendszerkörnyezetet teremtve. A különbség azonnal látható!
A regisztrációs adatbázisban megkeresi a hibákat és az érvénytelen bejegyzéseket.
Rejtett beállításokat kapcsolhatunk ki és be vele.
A Hard Disk Turbo külön optimalizálja a HDD interfészt a gyorsabb hozzáférés érdekében.
A rendszer akár 15 másodperccel hamarabb elindul.
Elárvult fájlok és parancsikonok eltávolítását is elvégzi az asztalon és egyéb rendszermappákban.
A felesleges és terhelő rendszerfolyamatokat is képes leállítani illetve laptopoknál az akkuhasználat is jelentősen csökkenthető.
Free Windows Tuner letöltése Letöltés

System Mechanic
A regisztrációs-adatbázis megtisztítására, a Windows bejelentkezésénél elinduló programok szabályozására, rendszergyorsítás, védelem, valamint a hibás (pl. már nem létező) programbejegyzések törlésére, Windows optimalizálására alkalmas szoftver.
System Mechanic letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2021