www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

Videónéző-szerkesztő


Freemake Video Converter
Konvertálj videót szabadon AVI, MP4, WMV, MKV, MPEG, SWF, 3GP, DVD, MP3 formátumokba és iPod, iPhone, PSP és Android eszközökre, rippelj és írj DVD-t, Blu-rayt, konvertálj Flash FLV & SWF, mint 50 oldalról!
A program videószerkesztő funkciói között szerepel a feliratok hozzáadása, a videóba nem kívánt részek kivágása, a hang eltávolítása vagy hozzáadása, valamint a videók egyesítése, összekötése.
Freemake Video Converter letöltése Letöltés

OpenShot
A videók szerkesztése az Openshot videoszerkesztő használatával rendkívüli, ha ismerjük az összes funkcióját. Ingyenesen letölthető Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az ingyenes szerkesztő támogatott szolgáltatásai közé tartozik az asztali integráció a drag-and-drop programmal, a kép- és audio-támogatás, a görbe alapú keyframe-animációk, a korlátlan sávok és rétegek, valamint a 3D-s animált címek és effektusok. Az OpenShot jó a klip méretezéséhez, vágáshoz, kattintáshoz és forgatáshoz, valamint a mozgóképhitel görgetéséhez, a képkockaszám növeléséhez, az időképezéshez, a hangkeveréshez és a valós idejű előnézetekhez.
OpenShot letöltése Letöltés

VideoPad
A VideoPad videoszerkesztő program egy másik videószerkesztő szoftver Windows és Mac felhasználók számára. Nem kereskedelmi használata ingyenes.
Támogatja a drag-and-drop alkalmazást, az effektusokat, az átmeneteket, a 3D-s videószerkesztést, a szöveg- és képaláírási overlay-t, a videó stabilizálását, az egyszerű elbeszélést, az ingyenes beépített hanghatásokat és a színvezérlést.
VideoPad letöltése Letöltés

VLC Media Player
A VLC egy szabad és nyílt forráskódú platformfüggetlen multimédia-lejátszó és keretrendszer, amely lejátssza a legelterjedtebb multimédiás fájlokat, valamint DVD-ket, audio CD-ket, VCD-ket és különféle közvetítési protokollokat.
Beépített kodekkel, így külső kodekeket nem igényel.
VLC Media Player letöltése Letöltés

VSDC Free Video Editor
A VSDC egy teljes funkcionalitású, ingyenes videószerkesztő eszköz, amelyet a Windows rendszerre telepíthetsz. Lehet, hogy ezt a programot kicsit nehéz használni kezdőknek a funkciók és a menük száma miatt.
Ha azonban egy kicsit körbejárjuk, rájöhetünk, hogy nem olyan ijesztő, mint amilyennek látszik első megnyitáskor.
Még egy varázsló is futtatható, amely megkönnyíti a dolgokat. Szövegek, formák, diagramok, animációk, képek, hangok és feliratok is hozzáadhatók a videóhoz. Plusz, mint minden jó videószerkesztő, a VSDC is képes különféle formátumokba exportálni a videókat.
A VSDC Video Editor beállítással könnyedén telepítheted a videó rögzítő programját és képernyőfelvevőjét. Ezek opcionálisak, bizonyos projektekben hasznosak lehetnek.
VSDC Free Video Editor letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2021