www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

Kép-grafika


Blender
A Blender egy szabad, nyílt forráskódú, háromdimenziós grafikai program. Felhasználható animációs filmek, vizuális effektek létrehozására, használják művészek, alkalmazható 3D nyomtatásra, interaktív 3D alkalmazások és videojátékok létrehozására. A Blender számos operációs rendszerre elérhető: Microsoft Windowsra, Mac OS X-re, GNU/Linuxra, IRIX-re, Solarisra, NetBSD-re, FreeBSD-re, OpenBSD-re.
Blender letöltése Letöltés

IrfanView
Az IrfanView egy népszerű freeware képnéző program, mellyel megjeleníteni, szerkeszteni, és tucatnyi képformátum között konvertálni lehet képfájlokat, ráadásul hang- és videofájlok lejátszására is alkalmas.
IrfanView letöltése Letöltés

Paint.NET
A Paint.NET olyan ingyenes képszerkesztő, amely a számtalan hagyományos rajzeszköz mellett több különleges rajzszerszámmal rendelkezik Ilyenek a varázspálca, az utómunkálatra használható átszínező ecset vagy a klónbélyeg. A beépített, látványos effektusai segítségével egyszerűvé válik a retusál, amiket tovább bővíthetünk, akárcsak a képformátumok kezelését. További érdekessége a rétegkezelés, a lapolvasók, a digitális fényképezőgépek és rajzpadok kezelése. A letöltendő csomag tartalmazza a szoftver, illetve annak magyarítását, amit a program könyvtárába kell bemásolnunk.
Támogatott grafikai formátumok JPG, BMP, GIF, PNG, TGA, TIFF.
Paint.NET letöltése Letöltés

XnView Classic
Az XnView egy képszervező és általános célú fájlkezelő, amelyet raszteres képek megtekintésére, konvertálására, rendszerezésére és szerkesztésére, valamint általános célú fájlkezelésre használnak. Beépített hatszögletű ellenőrzési, kötegelt átnevezési és képernyőrögzítő eszközökkel rendelkezik.
XnView Classic letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2022