www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

FPS


Apex Legends
Az Apex Legends ingyenesen játszható battle royale játék, melyet a Respawn Entertainment fejlesztett és az Electronic Arts dobott piacra. A Titanfall című játékkal azonos univerzumban játszódik. A játékot a Microsoft Windows, a PlayStation 4 és az Xbox One platformjaira adta ki a játékfejlesztő 2019. február 4-én. Az Apex Legends annyiban különbözteti meg magát a többi battle royale tematikájú játéktól, hogy a karakterek (Legends) külön-külön rendelkeznek a rájuk szabott képességekkel és tulajdonságokkal, és a játék elsődleges irányelve az, hogy a játékosoknak három fős csapatokban kell játszania, a csapattársaknak lehetősége van ugyanis visszahozni a játékba halott társaikat.
Apex Legends letöltése Letöltés

Call of Duty: Warzone
Alkoss csapatot barátaiddal és harcoljatok a túlélésért a Call of Duty: Modern Warfare új, ingyenesen játszható különálló kiadásának számos játékmódjában.
Vesd bele magad a 150 szereplős csatákba, és szerezz jutalmakat zsákmányok keresésével, ellenségek likvidálásával és a térképen szétszórt „Megbízások” teljesítésével.
Ismerd meg a battle royale játékok új módját vagy versenyezz, hogy megszerezd a „Plunder” mód 1 millió dolláros nyereményét játékbeli valutában. Vadássz le célpontokat, szerezz meg ellátmányokat és foglalj el megjelölt helyeket – fedezz fel ellátmányokat és teljesíts megbízásokat, hogy bővítsd az arzenálod és növeld taktikai előnyödet.
A Modern Warfare receptjén alapuló Warzone több tucat fegyvert, tartozékot, játékon belüli killstreaket, szárazföldi és légi járművet, valamint egy innovatív új 1v1 Gulag módot tartalmaz, így egy percig sem fogsz unatkozni.
Call of Duty: Warzone letöltése Letöltés

Counter-Strike: Global Offensive
Játékmenetét tekintve kompetitív jellegű. A sorozat többi tagjaihoz hasonlóan a játékban két csapat méri össze az erejét, a terroristák (T-k) és a terrorelhárítók (CT-k). A Counter-Strike sorozat klasszikus bombalerakós és túszos játékmódja (5 játékos 5 ellen, 30 körös meccs/10 játékos 10 ellen, 15 körös meccs) mellett más játékmódok is játszhatóak: Fegyververseny (Arms Race), Demolition, Deathmatch, Veszélyzóna (Danger Zone, Battle Royale mód), Szárnysegéd (Wingman, 2v2) és Repülő Felderítő (Flying Scoutsman).
Counter-Strike: Global Offensive letöltése Letöltés

PUBG Lite
A PlayerUnknown’s Battlegrounds (röviden: PUBG) egy többjátékos módú battle royale játék, amelyet Brendan Greene tervezett és a PUBG Corporation fejleszt.
A játék Többjátékos módban játszható. Először egy repülőgépből kiugorva le kell ejtőernyőznünk a szigetre, ahol földetérés után fegyvereket, páncélokat és hátizsákot kell találni, majd meg kell küzdeni a többi játékossal. A szigeten van egy kör, ami még jobban közelebb keríti a játékosokat egymáshoz. A kört egy másik kék kör követi amiben a játékos folyamatosan sebződik, minnél kisebb a kör annál jobban, a kék és a fehér kör között még ártatlan (sértetlen) a játékos. Az győz aki utolsónak marad talpon a szigeten. Emellett vezethetünk autókat, motorokat és hajókat, amikkel utazhatunk egyik helyről a másikra.
PUBG Lite letöltése Letöltés

Ring of Elysium
A játék többjátékos módban játszható, külső és belső nézetből. Kezdéskor egy szigeten vagyunk, és kiválaszthatjuk, hogy hol kezdjünk. Miután kiválasztottuk a helyszínt, be kell menni egy házba/épületbe, hogy fegyvereket, sisakokat és páncélokat keressünk a többi játékos megöléséhez. Közben szűkül a terület, ami a játékosok életét fenyegeti. Az győz, aki elmenekül a helikopterrel.
Ring of Elysium letöltése Letöltés

Team Fortress 2
A Team Fortress 2 egy ingyenes, csapat-alapú, többjátékos, FPS videójáték, amelyet a Valve Corporation fejlesztett ki, a Team Fortress Classic folytatásaként. A The Orange Boxban jelent meg 2007. október 10-én Windowsra és Xbox 360-ra, majd egy hónappal később, november 22-én PlayStation 3-ra is kiadták. 2008-tól kezdve már Steamen lehetett megvásárolni online, vagy boltban a dobozos változatot melyet az Electronic Arts adott ki. 2011. június 24-én teljesen ingyenesé tették a játékot, így mai napig letölthető a Steam játékvásárló platformon.
A játék két csapat körül forog, mindkettőben 9 játszható karakter van, akik különböző játékmódokon harcolnak, játékmódoknak megfelelő pályákon.
Team Fortress 2 letöltése Letöltés

Wolfenstein: Enemy Territory
A Wolfenstein: Enemy Territory egy ingyenes és nyílt forráskódú multiplayer FPS videojáték mely a Második Világháború idején játszódik. Az eredeti tervek szerint a Return to Castle Wolfensteinhez készült, mint egy kiegészítő csomag, de később önálló játékká vált.
Lévén, hogy a második világháború idején játszódik, két csapat közül választhatunk. A szövetségesek és a tengelyhatalmak táborát erősíthetjük tudásunkkal és ügyességünkkel. A pályákon különböző célokat kell végrehajtanunk vagy épp megvédenünk a kasztunknak (ezeket később bővebben is bemutatom) megfelelő lehetőségeinkkel.
A pályák nagy része történelmi helyszín, mint például Normandia, Velence, Würzburg stb... A közösségnek köszönhetően rengeteg pálya érhető el.
Wolfenstein: Enemy Territory letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2021