www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

Építős


CorsixTH
A CorsixTH egy kórház szimulációs játék, a régi Theme Hospital felújított változata, mely több operációs rendszerre is elkészült. Lényegében egy kórházat kell felépítenünk és gazdaságosan üzemeltetünk, miközben a betegeket úgy ellátjuk, hogy lehetőség szerint minél többen gyógyulva távozzanak és minél kevesebben haljanak meg. Rengeteg féle vizsgálati és gyógykezelő gépet telepíthetünk, illetve a kényelemről is gondoskodnunk kell a várókban padokkal, üdítő automatákkal, zöld növényekkel, stb.
A játékhoz szükség van az eredeti Theme Hospital bizonyos fájljaira!
CorsixTH letöltése Letöltés

Open RollerCoaster Tycoon 2
Az eredeti RolleCoaster Tycoon ingyenes újratervezése. A játékban egy vidámparkot kell építenünk és üzemeltetnünk, természetesen gazdaságosan :).
Open RollerCoaster Tycoon 2 letöltése Letöltés

Open Transport Tycoon Deluxe
Az OpenTTD (Open Transport Tycoon Deluxe) a Chris Sawyer által írt, Microprose által 1995-ben kiadott Transport Tycoon Deluxe című játékának nyílt forráskódú klónja, melyet az eredeti játék visszafejtése után C (a 0.6.0-s verzió óta C++) nyelven írtak. A készítők igyekeztek megtartani az eredeti játék alapelemeit és hangulatát, ugyanakkor sok új funkciót is beépítettek, amik közül talán a legjelentősebb a többjátékos mód lehetősége, amivel akár 255 játékos is játszhat egyszerre LAN-on vagy nyilvános internetes szervereken. Az OpenTTD GPL licencű, tehát szabadon terjeszthető és a forráskódja is elérhető.
Open Transport Tycoon Deluxe letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2021