www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

Autós


Asphalt 9: Legends
Az Asphalt 9: Legends a Gameloft által fejlesztett 2018-as autóversenyzős videójáték, az Asphalt sorozat kilencedik fő része.
A játékban először összesen 48 autó volt, azonban a megjelenésekor világszerte bővült még 4 autóval, így 52 autóval jelent meg a játék hivatalosan is. Jelenleg, 2020 májusában 93 autóval versenyezhetünk összesen a játékban. Ezek az autók kategóriákba vannak sorolva: D, C, B, A és S osztály. A játék kezdetekor megkapjuk a D kategória legelső autóját, a Mitsubishi Lancer Evolution X-et.
Az autók most már személyreszabhatóak az új „Customization” lehetőséggel. Ebben a menüpontban egyedi színt, felnit, abroncsot, matricát, lökháritókat és spoilert rakhatunk az autónkra, amennyiben az támogatja ezeket a lehetőségeket. Lehetőségünk adódik továbbá belépni klubbokba, ahol úgynevezett RP-t, azaz „Reputaion Point”-ot szerzünk versenyzéssel, és elérhetünk bizonyos mérföldköveket jutalmakért. Ezek a jutalmak minden seasonben változnak.
Jelenleg 3 versenytípus van összesen a játékban: „Classic”, „Time Attack” és „Hunted”. A klasszikus versenyben az a lényeg, hogy elsőként érjünk be a célba. Az időfutamban az idő lejárta előtt kell befejeznünk a versenyt. A „Hunted” módban el kell menekülnünk a rendőrök elől, egy bizonyos időn belül.
Asphalt 9: Legends letöltése Letöltés

BMW M3 Challenge
Az ingyenes autóversenyben a legmodernebb BMW kocsikat vezethetünk kötött pályákon. A szimulátor egyaránt alkalmas egy-, illetve többjátékos módra a regisztrált felhasználóknak. Külső és belsőnézet, többféle beállítás, 5-25 körös versenyek valamint látványos grafika és élvezetes hangeffektus jellemzi.
BMW M3 Challenge letöltése Letöltés

Copa Petrobras de Marcas
A Copa Petrobras de Marcas a Reiza Studios alkotása, amely tiszta szimulációval hozza a brazil versenyeket a számítógépre. Versenyezzen engedéllyel rendelkező gyártók alatt Brazília néhány lenyűgözőbb versenypályáján.
Copa Petrobras de Marcas letöltése Letöltés

Crossout
A játékmenet lényege, hogy elemenként építhetjük meg saját járművünket, illetve ezt tovább fejlesztgethetjük, ahogy egyre több tapasztalatot gyűjtünk, és új alkatrészek válnak elérhetővé számunkra. Ezekhez az új tartozékokhoz hozzájuthatunk csatákból szerzett zsákmány formájában, vagy a részletesen kidolgozott kraftolási rendszeren keresztül, illetve üzleti érzékünket bevetve a Crossout aukciós házán keresztül is. Minden alkatrész önállóa sérül, így érdeemes odafigyelni a sérülésekre: az első szinteken csak a mesterséges intelligencia által vezérelt autók ellen hadba indulni, később pedig már élő ellenfelekkel is meg lehet mérközni. Az autó és rombolás-őrülteknek a Crossout igazi csemege lehet, amit érdemes kipróbálni.
Crossout letöltése Letöltés

Hill Climb Racing
Bemutatjuk Newton Billt, a fiatal és ambiciózus „hegymászó”-autóversenyzőt, aki olyan útra indul, ahol előtte még senki nem autózott. Newton Bill semmibe veszi a fizika törvényeit, és nem nyugszik mindaddig, amíg meg nem hódítja a legmagasabb dombokat fent a holdon!
Álld meg a helyed a négy különböző környezet kihívásai közepette! Szerezz bónuszokat elképesztő trükkökért, és gyűjtsd be az érméket, hogy továbbfejleszd az autódat, és még magasabbra juthass! Ám vigyázz, vaskos nyakán Bill már érzi az éveket, és az a fránya benzintartály is egykettőre kiürül!
Funkciók:
  • Továbbfejleszthető jármű (motor, felfüggesztés, gumik és négykerék-meghajtás)
  • 27 fokozat, mindegyiken szinteket érhetsz el (Országút, Sivatag, Sarkvidék és a Hold!)
  • A motor továbbfejlesztésekor igazi turbóhangot hallat!
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2021