www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

FTP le- és feltöltés


Core FTP Lite
Grafikus FTP-kliens, beépített SFTP (SSH), SSL, TLS, IDN, támogatással. Megszakadt letöltések folytatása, adatbázis, valamint szűrés jellemzi a kisméretű ingyenes szoftvert.
Core FTP Lite letöltése Letöltés

FileZilla Client
A FileZilla egy ingyenes, nyílt forrású, platformfüggetlen FTP-kliens. Bináris változatban elérhető Windows, Linux és Mac OS X operációs rendszerekhez. Az FTP, SFTP és FTPS (SSL/TLS feletti FTP) átvitelt támogatja.
Létezik hordozható változata is.
FileZilla Client letöltése Letöltés

SmartFTP
A SmartFTP, egy FTP (File Transfer Protocol - állománytovábbító protokoll), FTPS, SFTP, WebDAV, Amazon S3, Backblaze B2, Google Drive, OneDrive, SSH, Terminal kliens alkalmazás, amellyel lehetősége van fájlokat átvinni a helyi számítógép és egy az Interneten található kiszolgáló között. Ezen kívül számos alapvető és speciális lehetőséggel is rendelkezik, így például a biztonságos, megbízható és hatékony átvitel biztosítása.
SmartFTP letöltése Letöltés

WinSCP
A WinSCP (Windows Secure CoPy) egy szabad és nyílt forráskódú SFTP, FTP, WebDAV és SCP kliens a Microsoft Windows-ra. A fő funkciója a titkosított fájlátvitel egy lokális és egy távoli számítógép között. E mellett a WinSCP alap fájlkezelői és fájlszinkronizációs funkcionalitást is kínál. A titkosított fájlátvitelhez Secure Shellt (SSH) használ és támogatja az SCP protokollt az SFTP-n kívül.
Létezik belőle hordozható (portable) verzió is.
WinSCP letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2021