www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

Böngészők


Firefox
Több mint 90 nyelven elérhető, és kompatibilis a Windows, Mac és Linux rendszerű gépekkel, a Firefox működik, nem számít hogy használ és hol van. A legjobb élmény érdekében győződjön meg arról, hogy az operációs rendszere naprakész legyen.
A reklámok elvonják a figyelmet, és lassabbá teszik a weboldalak betöltését, miközben a nyomkövetőik minden online mozdulatát követik. A Firefox böngésző automatikusan blokkolja a legtöbb követőt, így nem kell beleásnia magát a biztonsági beállításokba.
Firefox letöltése Letöltés

Google Chrome
A Google-alkalmazásokkal (pl. Gmail, Google Pay és Google Segéd) a Chrome segíthet a hatékonyság fenntartásában és a böngészőben rejlő lehetőségek minél jobb kiaknázásában.
A Chrome keményen dolgozik az online adatvédelem biztosításán. A könnyen használható adatvédelmi beállításokkal a Chrome-ban kedve szerint személyre szabhatja beállításait és böngészési élményét.
A jelszóellenőrzéstől a sötét módon át a Google-címsávig a Chrome funkciói segítenek teendői elvégzésében és az online biztonság megőrzésében.
Google Chrome letöltése Letöltés

Opera
Habár az Opera nem olyan népszerű, mint néhány másik böngésző, sok olyan funkciója van, ami miatt kiemelkedik a többi böngésző sorából. A mindenki által elvárt funkciók mellett, mint a lapok és könyvjelzők, az Opera a megnyitott lapok előnézetét is mutatja,ha csak fölévisszük az egeret. Gyorshívó funkciója is van, és a felhasználók által leggyakrabban látogatott lapokról is thumbnailekkel bír. Emellett igen gyors böngésző, olyan minőséggel, amelyet minden felhasználó elvár. Egy másik nagyszerű funkciója az Operának, hogy a keresősáv és a navigációs box ugyanaz. Így egy teljes címet vagy egy keresőkifejezést is beírhatunk - mindenképp célhoz érünk.
De talán a legnagyobb erőssége az Operának abban áll, hogy miként használható a különféle eszközökön, és nem csak az asztali gépeken és laptopokon. KÖnnyedén hazsnálhatjuk okostelefonunkon, tabletünkön, vagy éppen okostévénken vagy set-top boxunkon.Az Opera automatikusan szinkronizálódik mindegyik készülékünkkel, lehetővé téve, hogy egyszerűen váltogassunk közöttük, funkcionális veszteség nélkül. Ezek miatt a nagyszerű funkciók miatt érdemes kipróbálni az Operát.
Opera letöltése Letöltés

TOR Browser
A Tor egy ingyenes, nyílt forráskódú szoftver, amelynek segítségével megőrizheted a névtelenségedet online. Első pillantásra teljesen úgy működik, mint egy hétköznapi webböngésző. A felszín alatt azonban sokkal több minden történik. A Tor az összes forgalmadat szerte a világon elhelyezkedő szerverek hálózatán irányítja át véletlenszerűen, és számos rétegnyi titkosításba csomagolja, hogy megvédje a kémek ténykedésétől.
Úgy is gondolhatsz az efféle titkosításra, mint a hagyma rétegeire; a Tor valójában a “The Onion Router” rövidítése, ami annyit tesz: a hagyma router. A hálózata Tor böngészőn keresztül hozzáférhető, ami lehetővé teszi, hogy tevékenységed, személyazonosságod és tartózkodási helyed rejtve maradjon a web böngészése közben – feltéve, hogy betartasz néhány óvintézkedést.
TOR Browser letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2022