www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

Böngészők


Microsoft Edge

A Microsoft Edge a Windows beépített webbönégszője, az Internet Explorer utódja. Gyárilag tartalmazzák a Windows kiadások, de külön is letölthető több operációs rendszerre.

Microsoft Edge letöltése Letöltés

Mozilla Firefox
A Mozilla Firefox (hivatalos rövidítéssel Fx, vagy gyakran FF) egy nyílt forráskódú, ingyenes webböngésző program, amit a Mozilla Alapítvány fejleszt. Magyarország piacvezető böngészője volt 2009-től, míg a Chrome 2013 októberén át nem vette a piacvezető szerepét. Globális szinten pedig a harmadik legtöbbet használt böngésző az Internet Explorer után, 13,29%-os részesedéssel. A nyílt forráskódú Gecko böngészőmotort használja, amely számos jelenlegi internetes szabványt támogat, továbbá néhány olyan elemet is, ami ezen szabványok része lehet a közeljövőben.
Mozilla Firefox letöltése Letöltés

Opera
Az Opera egy ingyenes, igen kis méretű, több platformon használható internetes tevékenységeket összefogó program: elsősorban egy webböngésző, de ezen kívül tartalmaz beépített levelező klienst, hírolvasó klienst, címjegyzéket, IRC alapú csevegő klienst, RSS és Atom hírolvasót, minialkalmazásokat (widgeteket), valamint hagyományos és BitTorrent alapú letöltésvezérlőt is. Ezek a kiegészítő funkciók mindaddig rejtve maradnak az Operában, amíg a felhasználó nem kezdi el használni valamelyiket.
Opera letöltése Letöltés

Tor Browser
A Tor (The Onion Router, magyarul: A Hagyma Elosztó) szabad szoftver a második[3] generációs hagyma elosztó rendszerek közül. Ez a rendszer lehetővé teszi az anonim jelenlétet (például böngészést) az interneten, valamint nem utolsósorban a cenzúrázott internetes tartalmak megjelenítését (mint pl. a tartalomszűrés megkerülését).
A neve a működési elvéből adódik, mivel az több szinten keresztül („mint egy hagyma rétegei”) újabb titkosításokkal látja el a kezdeményező (initiator) csomagjait.
Fejlesztését eredetileg az Amerikai Tengerészgyalogság kezdeményezte, majd az Electronic Frontier Foundation vette kézbe. Jelenleg a Tor Project irányításában zajlik a fejlesztés 2006 decembere óta non-profit tevékenység keretein belül.
Tor Browser letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2021