www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

Virtuális meghajtó


Alcohol 120 Portable
Alcohol Portable egy virtuális meghajtó szoftver, ami nem igényel telepítést. Ettől függetlenül szolgáltatásként fut a számítógépen.
Nem tartalmaz harmadik féltől származó programokat és még a Windows 10-el is együttműködik.
A teljes eltávolításhoz kattints a "Exit and Remove Device Driver and Service" gombra és a program teljesen eltűnik a számítógépről, nem maradnak hátra felesleges registry bejegyzések és szolgáltatások.
Alcohol 120 Portable letöltése Letöltés

DAEMON Tools Lite
Ingyenes letöltésű Daemon Tools segítségével a felhasználók CD, DVD, HD DVD, Blu-ray lemezekből készíthetnek virtuális lemezeket, úgynevezett képfájlokat, melyek közvetlenül a merevlemezről futtathatóak.
A Daemon Tools program letöltés után nem csak elkészíteni tudja ezeket a képfájlokat, de beolvasni is, így a más programokkal készített virtuális lemezek is használhatóak vele.
Filmek, játékok futtatása oldható meg vele a fizikai lemez használata nélkül. Támogatott fájltípusok: cue, bin, iso, ccd (CloneCD), bwt (Blindwrite), mds (Media Descriptor File), cdi (Disjuggler), nrg (Nero ImageDrive).
DAEMON Tools Lite letöltése Letöltés

ISO Workshop
Az egyszerű kis méretű programmal a legfontosabb ISO kezelési munkafolyamatok végezhetőek el különösebb szakértelem nélkül. A program indítása után egy Magyar felhasználói felület fogad minket ahol kiválasztható a kívánt feladat.
Az ISO Workshop segítségével létrehozhatunk ISO állományt, adott tartalmak betallózásával, A meglévőt lemezre írhatjuk. Beszerzett vagy szintén meglévő összeállításunkból kiemelhetjük azokat az elemeket amik fölöslegesek, nem odavalóak, de attól sem zárkózik el hogy újakat adjunk hozzá a struktúra megváltozásának veszélye nélkül. Az egyik leghasznosabb szolgáltatása hogy meglévő DVD lemezeink tartalmáról képes teljes biztonsági mentést készíteni, azt ISO vagy BIN formátumban archiválni. Ha már a konvertálásnál tartunk felhasználható IMG illetve ISO konvertálásra.
ISO Workshop letöltése Letöltés

TotalMounter
A programmal virtuális meghajtót lehet létrehozni.
Létre lehet hozni a virtuális meghajtót itt, kettő lehetőséget lehet kiválasztani, a VHD Disk, illetve az Image Disk funkciókkal végezhető el a Mountolás. Betallózható a támogatott lemezkép: BIN, ISO, CDI, MDF, RAW fájlok.
A programmal virtuális CD/DVD írót is beállíthatunk, így egyszerűen hozhatunk létre ISO fájlokat is.
TotalMounter letöltése Letöltés

WinCDEmu
A WinCDEmu ingyenes CD / DVD / Blu-ray meghajtó emulátor, melynek segítségével egyetlen kattintással nyithatóak meg a lemezképfájlok egyenesen a Windows intézőjéből. Támogatja a 32 és 64 bites Windows rendszereket, és megnyithatóak vele az ISO, CUE, NRG, MDS/MDF, CCD és IMG kiterjesztésű fájlok. A WinCDEmu képfájlok csatlakoztatásán felül képfájlok létrehozására is használható. Ha a program kikapcsolt állapotban van, nem látszik az általa létrehozott meghajtó, így nem foglal el meghajtó betűjeleket feleslegesen.
WinCDEmu letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2021