www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

Antivírus


Avast Free
A legnagyobb fenyegetésészlelő hálózattal, gépi tanulásra épülő vírusvédelemmel és otthoni hálózati biztonsággal rendelkező program, amely nem lassítja le számítógépét.
Gondoskodjon a nélkülözhetetlen vírusvédelemről. Az Avast Free Antivirus szoftver megkeresi az adatvédelemmel, a biztonsággal és a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat a Windows-eszközökön, például laptopokon vagy asztali számítógépeken, és azonnali megoldást kínál.
Avast Free letöltése Letöltés

AVG Free
AVG AntiVirus Free Windows 7 - Erős vírusirtó, amely védi a rendszert bármilyen vírustámadástól. Ezzel biztosítja a maximális biztonságot az internetes szörfözés során, megakadályozza a rootkitek behatolását, és kiküszöböli a spam elemeket. Az alkalmazásnak széles adatbázisa van, amely automatikus frissítési funkcióval rendelkezik.
A program felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, a fő eszközök kényelmes elhelyezkedése mellett. Az Anti-Virus támogatja az összetevők átfogó elemzésének funkcióját, azonosítja az optimalizálási problémákat és a sérült rendszercsomópontokat.
AVG Free letöltése Letöltés

Avira Free Antivirus
Az Avira FREE Antivirus egy gyors, egyszerű, ingyenes letöltésű és megbízható antivírus mindazok számára, akiknek kiemelt fontosságú számítógépük védelme. Az ingyenes vírusirtó program folyamatosan scanneli a számítógépet Trójai vírusok, hoaxok, backdoor programok és más kártékony programkódok után kutatva és észlelésükről figyelmeztetést küld a felhasználónak.
Avira Free Antivirus letöltése Letöltés

Panda Free
Panda Free Antivirus – modern felhő technológiákkal és alapvető funkciókkal rendelkező szoftver, amely megvédi a számítógépet a különböző fenyegetések ellen. Az Antivirus valós idejű adatvédelmet nyújt a legtöbb rosszindulatú program és kémprogram ellen. A Panda Free Antivirus hatékonyan elemzi a szoftver gyanús viselkedését, és figyelemmel kíséri az aktív folyamatokat a gyanús tevékenységre, majd ezután az észlelt fenyegetéseket a karanténra helyezi. A szoftver támogatja a webes szűrési technológiákat, amelyek garantálják az adathalász webhelyek elleni védelmet és blokkolják a rosszindulatú fájlok letöltését az internetről. A Panda Free Antivirus teljes számítógépes vizsgálatot végezhet, szelektíven csak bizonyos mappákat vagy lemezeket ellenőrizhet, és a kritikus területeken fenyegetéseket keres. A szoftver lehetővé teszi az alapértelmezett víruskereső konfigurációjának megváltoztatását a felhasználó személyes igényeinek megfelelően.
Panda Free letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2022