www.ingyenesen.net - Ingyenes programok minden feladatra

Antivírus


Avast Home
Gyors, könnyű, egyszerűen használható. Továbbfejlesztett biztonság a PC-jéhez. Töltse le! A valós idejű védelem és az intelligens fenyegetésészlelés biztonságban tartja PC-jét. Spam védelem. Böngészőtakarító. Home Network Security. Intelligens víruskereső.
Avast Home letöltése Letöltés

AVG
Alapvető számítógépes védelem és internetbiztonság. Az Antivirus egy PC-t szkennel, és a futó szoftver viselkedésével együtt nyomon követi az összes fájlt, hogy megakadályozza a fenyegetések behatolását és semlegesítse a már mélyen beágyazott vírusokat. Az AVG AntiVirus Free garantálja a webes támadások és a veszélyes letöltések elleni védelmet azáltal, hogy megakadályozza a kémprogramok vagy rosszindulatú szoftverek behatolását gyanús weboldalakon vagy más internetes forrásokon keresztül. A szoftver figyelmeztet a vírusfertőzött e-mail mellékletekre, és blokkolja az ilyen e-mailek felhasználói fiókból történő elküldésének lehetőségét. Az AVG AntiVirus Free rendelkezik egy felhőrendszerrel a vírusok észlelésére, amely egy modern tanulási technológiával bővül az új fenyegetések azonosításának javítására. Az AVG AntiVirus Free egy speciális módot is támogat, amely blokkolja a Windows vagy más alkalmazások értesítéseit, ha a felhasználó teljes képernyős módban futtatja a szükséges szoftvert.
AVG letöltése Letöltés

Avira
Az Avira Free Antivirus segítségével nem csak az Avira híres német fejlesztésű vírusvédelmi technológiáját kapjuk meg, jár mellé az Avira Browser Safety bővítmény Firefox-hoz és Chrome-höz, mellyel a kártékony weboldalak és adathalász támadások ellen is védelmet kapunk.
Az Avira vírusvédelmi motorja felhőalapú, vagyis kártevő-észlelési és elemzési folyamatainak jelentős része nem saját gépünkön megy végbe. Két fő előnnyel bír ez a felhőalapú technológia.
Először is hatalmas előny, hogy mivel az Avira saját szerverein keresztül végzi a vírusirtást, a módszerei titokban maradnak. Így egy lépéssel a támadók előtt járnak, mivel így azoknak fogalmuk sem lehet róla, hogy mit tud az Avira.
A másik pedig az, hogy így az Avira erőforrásigénye rendkívül alacsony – ráadásul számos nagy nevű márka közül övék az egyik legkisebb és leggyorsabban működő antivírus-motor.
És mivel nagyon kevés erőforrást foglal, még régebbi Windows-os gépeken is hatékonyan képes működni az Avira Free Antivirus. Ha használat közben időnként lassúnak és akadozónak tűnik PC-je, akkor vírusirtónak mindenképp az Avira-t javasoljuk.
Avira letöltése Letöltés

Kaspersky Security Cloud Free
Díjnyertes biztonsági megoldásunk automatikusan blokkolja a veszélyes letöltéseket, illetve automatikusan figyelmeztet a rosszindulatú webhelyekre.
Biztonsági megoldásunk az Ön védelmére lett tervezve – anélkül, hogy Önt hátráltatná. A felhőben tárolt valós idejű adatok felhasználásával a számítógépe védve van a leggyakoribb támadásokkal szemben.
Kaspersky Security Cloud Free letöltése Letöltés

Panda Cloud Antivirus
A Panda Free Antivirus vírusvédelmi szoftver új megközelítést alkalmaz a vírusvédelemben azzal, hogy a hardverigényes keresést, figyelés valamint frissítést nem teljesen a helyi számítógépen, hanem a PandaLabs szerverén végzi el. A Panda Free Antivírus heurisztikus keresést, rootkit, valamint spyware-védelmi komponenseket is tartalmaz, alkalmas az esetlegesen letörölt, tévesen riasztott adatok visszaállítására
Panda Cloud Antivirus letöltése Letöltés
Made by: Vörös Viktor          © Copyright Vörös Viktor, 2019 - 2021